Бъди шик на плажа

С настъпването на лятото всички искаме лекота, свежест и сексапил. Можете да се насладите на лятото, без да показвате изцяло фигурата си и да останете женствени и елегантни. Леките и ефирни плажни туники ще ви помогнат в това.

Как да си изберем десен

Не отхвъряйте плажните рокли с флорални мотиви, защото те са не само красиви, но и много модерни това лято. Материята може да бъде разнообразна – от хладна коприна до лек шифон. Размерът на мотивите на вашата рокля трябва да съответства на вашата фигура. По-добре е по-пълните момичета да дават предпочитание на малките цветя на роклята.

Рокли с ярки цветове със сигурност ще ви помогнат не само да бъдете модерни, но и да привлечете вниманието към себе си. Тя може да бъде зелена, синя, коралова, червена, тюркоазена или жълта. Изберете стил според вашия вкус и предпочитания: лека рокля, туника или риза, мини-версия или по-свободна, с дължина около коляното или дълга до глезена всичко зивиси от вас. Ако обаче харесвате неутрални нюанси, тогава дайте предпочитание на бялото, защото то е не само красиво, но и благоприятно подчертава тена ви.

Каква кройка би ни подхождала

Роклите с голи рамене са много модерни и актуални това лято. Дължината може да варира според вашия вкус.

Също така този сезон кимоно рокля ще бъде много актуален. Изберете ярки цветове, мотивът върху тъканта може да бъде както традиционен ориенталски, така и геометричен.

Плажните рокли, направени с помощта на различни техники за плетене, също се считат за ултрамодни през този сезон. Моделът може да бъде абсолютно всичко – от романтична дантела до неутрални класически комбинации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.