Как да си изберем пижама – нощница

Damska noshtnitsa IZABEL
 

Пазарът е залят с различни модели, материи, щампи… и изборът е доста труден! Когато избираме дамска пижама , мъжка пижама или нощница е добре да обърнем внимание на няколко основни неща:

 
 
momiche-s-pizhama-na-leglo-blog

Размерът и еластичността на материите – важни при избора

За да се чувствате комфортно, Вашата пижама  или нощница трябва да е леко свободна и да не Ви притеснява при сън. Все пак това е строго индивидуално за всеки човек, според неговите предпочитания. Избирайки размер, разгледайте добре състава на продукта – какъв процент еластан има в материята, дали е вталена кройка, дължина, еластична талия… и тогава направете своя избор.

 

Материята – отново в основата на високото качество

Пижамите и нощниците  е добре да са произведени от естествен памук, който е проветрива, дишаща и антиалергична материя. Обръщайте особено внимание на състава, посочен на етикета от производителя.

 

 

 

 

 

Щампите /ситопечата/ – не ги подценявайте

Изборът на десен на пижамата винаги е труден, особено при днешното разнообразие. Трудно бихте се ориентирали дали картинката на пижамата, която сте харесали, ще остане дълго време цветна и „на място“. Ако е с ниско качество, обикновено при едно-две пранета избелява и започва да се бели.

В My Dreams ще откриете дамски пижами, мъжки пижами и нощници, с проверено качество на щампите и на ситопечата. Трябва да сме сигурни в това, което Ви предлагаме, затова и залагаме на доказали се във времето български производители.