Плажна чанта – омагьосайте лятото с нея!

пражна туника рокля плажно облекло

Лятото чака, а сред летните аксесоари не може да липсва плажната чанта. Тя е не само функционална, но и изключително женствена. Голямата плажна чанта ще побере всичко това, което е необходимо за ваканционната почивка на море. В нея ще сложите кремове с филтър, плажна хавлия, както и бутилка с вода или любимата книга. Плажната чанта, въпреки своето име, може да се използва не само за плаж.

plazhna-koshnitsa-AZURE
plazhna-koshnitsa-AZURE

С успех можете да я използвате и по време на покупки в града! А както знаем – колкото по-голяма чанта, толкова по-големи възможности. Приготвяйки се за лятна заслужена почивка или за заминаване за уикенда с приятели, не забравяйте да вземете тази чанта със себе си. Плажната чанта перфектно хармонира с еспадрили на плетена подметка и сламена шапка с широка периферия. За да си осигурите комфорт, сложете свободни шорти и плажна туника, рокля и плажно облекло на любимата си марка.

pleteni plazhni koshnitsi
pleteni plazhni koshnitsi

Как да изберете плажна чанта?

ри избора на плажна чанта трябва да обърнете внимание, дали е практична, удобна и изпълнява Вашите изисквания и модните тенденции. На голяма (и неспирна) популярност сред дамите се радва сламената плажна чанта. Това не е изненадващо, защото плетената плажна чанта не само впечатлява с оригиналния си външен вид, но и е изключително лека, благодарение на което няма да натовари допълнително рамото Ви. Също така имайте предвид, че чантата за плаж с цип ще се окаже по-полезна от тази без закопчалка, особено ако планирате да носите портфейл или документи със себе си. Ако все още мислите за цвета на чантата за лятото, тесните и широките ленти и ивиците ще бъдат универсален и неостаряващ дизайн. Избирайте модели с изразителни цветове – те ще подсилят Вашата празнична стилизация и в същото време няма да се замърсят толкова бързо. Ако цените оригиналността и искате да се откроите от плажуващите комбинирайте с плажна туника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.