3 идеи за незабравима нощ на Свети Валентин

Неделя е денят на влюбените! Можеш ли да повярваш?! Всички знаем, че е невъзможно да отидем на ресторант! Знаейки това ще ти препоръчаме тази година да си останете вкъщи и да запалите любовния огън в дома си. В крайна сметка цената обикновено е по-евтина, атмосферата често е по-тиха, а интимността няма граници… А ето и нашите идеи как да прекарате една незабравима романтична вечер.

podarak-za-sveti-valentin

Пикник на пода в хола

 Разместете малко мебелите, така че да освободите достатъчно място за пикник. Купете бутилка шампанско, сервирайте го с ягоди или пуснете семена от нар в чашата, за да оцвети балончетата в розово. Ако готвенето ви се отдава направете специална домашно приготвена храна за Свети Валентин, но ако това не е вашата сила спокойно –поръчайте от любим ресторант, но не забравяйте да изхвърлите кутиите от храната и да я сервирате в красиви чинии.

damski-i-mazhki-pizhami-ot-pamuk

Направете Спа нощ

Когато половинката ви се прибере, напълнете гореща вана, пълна с листенца от роза. Тъй като розите са скъпи около Свети Валентин, можете да попитате вашия цветар за рози които са леко натъртени или такива с къси дръжки тъй като няма да ги подарите по традиционен начин не е нужно да бъдат в безупречен вид. Подгответе по чаша вино и малко шоколадови бонбони, които да хапнете отстрани на ваната. Междувременно подгответе спалнята за масажна сесия. Купете нови бели или едноцветни чаршафи, за да не привличат излишно вниманието ви, в тази специална нощ важните сте вие не го забравяйте! Наредете свещи на безопасно разстояние от леглото и воаля нека спа процедурите да започнат сега. След специалните спа процедури може да завършите плановете си с романтичен филм.

Пътека от светлини

Сменете светлините в коридора или стълбището, водещи към спалнята, с крушки с ниска мощност. Ако не можете лесно да ги промените, използвайте свещи, маркиращи маршрута.Също така разпръснете листенца от рози като следа, водещи от входната врата към спалнята. Облечете нещо секси, като сатенена нощница или сатенена пижама. Направете няколко афродизиак храни, с които можете да се храните помежду си, включително бадеми, шоколадови бонбони, фурми, малини, ягоди и вино. За допълнително специално докосване, няколко часа преди Свети Валентин, потопете ягодите в разтопен шоколад и охладете в хладилника. Напълнете спалнята със стая със свещи и изключете светлините. Пуснете малко релаксираща музика. Ако можете – дори и да е само за нощта – сложете  балдахин над леглото. Цветовете спално бельо които са подходящи и създават луксозна романтична атмосфера са сиво, пепел от рози или розово.