За практичните подаръци

За практичните подаръци

Колкото по-студено става все по-често се ориентираме към домашната обстановка и сбирки с прители,  дори и за по чаша вино. Дали с повод или без българската традиция повелява да не се ходи на гости с празни ръце, а тепърва предстоят зимните месеци наситени с празници. Коледа, нова година, рождени и именни дни, а какво по-хубаво от това да зарадваме близки и приятели с малка изненада.

damski-pizhami-ot-pamuk

Подаръкът е символ на благодарност, грижа и обич! Когато правим избора му  всеки от нас влага всички тези чувства.  Освен символиката, значение има не само сантимента, но и предназначението. Ето защо насочете вниманието си към практичните подаръци, един от които е домашния текстил.  Нощници и пижами са перфектен избор за много поводи – нови приятели, които не познаваме добре, покана за нов дом, имен ден, рожден ден. Не са малко, нали!

Според повода може да се насочите към различни ценови категории, цветове, избор на материя!

За нов дом

Поканени сте на нов дом? Нощница или пижама е добър избор, който ще допринесе за  уюта в дома на новото семейство! Сигурни сме, че пижамите никога не са излишни в която и да е къща, напровтив никога не стигат. Подберете сетове в неутрални цветове, ако не познавате добре интериора и отивате за първи път в жилището.